Jeugd

Onze tennisvereniging heeft een groot aantal jeugdleden.
Lijkt het je ook leuk om te tennissen? Kom dan eens een kijkje nemen op de tennisbaan. Er zijn jeugd competitie teams en er worden diverse toernooien georganiseerd.

De tennistrainer

Mijn naam is Emile Gilbers, ik ben 48 jaar en woon in Nijmegen. Ik heb 2 zoontjes van 9 en 10 jaar. Ik tennis al vanaf mijn 8ste jaar en ben vroeger speelsterkte 3 geweest. Ik ben al meer dan 20 jaar tennisleraar en doe dit nog altijd met heel veel plezier. Ik heb ook een padel-licentie, dus mag ik ook padel trainingen geven. Ik verzorg alle soorten trainingen, van beginners tot gevorderd, voor jong en oud en voor alle niveaus. Ook selectietrainingen, competitietrainingen en privé trainingen zitten in mijn pakket. Bij alle trainingen staat plezier voorop en natuurlijk, je moet er ook nog iets van leren. Naast de trainingen op de baan vind ik het ook erg leuk om activiteiten naast de trainingen te organiseren. Sportieve groet,
Emile Gilbers 06-20460684 

Gratis op de minibaan

  • Ieder tennislid (jeugd of senior) mag gratis een introducé meenemen naar de minibaan.
  • De speeltijd is 10 minuten. Indien er niemand staat te wachten, kan er doorgespeeld worden.
  • Alleen toegankelijk met het juiste schoeisel (geen hakken en noppen).
  • Leden van de tennisvereniging zijn verantwoordelijk voor de introducé.

Jeugdleden van overige tennisverenigingen uit Berg en Dal

Vanaf 2019 mogen jeugdleden met elkaar tennissen op elke vereniging in de gemeente Berg en Dal. Zonder extra kosten. De tennisverenigingen uit Berg en Dal hebben deze afspraak gemaakt om het voor de jeugd van verschillende verenigingen makkelijker te maken om met elkaar te tennissen.

De voorwaarden om hier gebruik van te maken zijn:

  • Je bent niet ouder dan 17 jaar
  • Je bent lid bij TV Pit, TV Groesbeek, SV Ooij Tennis, TV Leuth, De Oorsprong of TV Berg en Dal
  • Je neemt je KNLTB pasje mee naar de baan en hangt af via het afhangbord. Het jeugdlid van TV Groesbeek hangt af met zijn/haar ledenpas en kiest dan voor introducé. Na het invullen van het juiste e-mailadres, kan er een baan afgehangen worden. Vul bij naam in: jeugdlid + naam van de desbetreffende club.