Voordeel voor leden

Vrijwilligers korting

Voor senioren is het mogelijk om € 20,- korting te krijgen op het lidmaatschap voor het daarop volgende jaar! U dient zich aan te melden voor een dagdeel (4 uur) vrijwilligers werk per jaar (tussen 1 januari en 31 december).  U kunt zich per e-mail opgeven: [email protected]

Familie korting

Een 3e lid van een gezin (woonachtig op hetzelfde adres) krijgt € 17,50 korting op het jaarlidmaatschap. 
Een 4e lid van een gezin (woonachtig op hetzelfde adres) krijgt € 35,- korting op het jaarlidmaatschap.
Wordt het lidmaatschap eerder beëindigd (mogelijk bij een jeugd Alles-in-1 pakket), dan wordt de korting naar rato berekend.

Lever een nieuwe sponsor aan

Als u erin slaagt om een winkelier of bedrijf te enthousiasmeren om sponsor te worden van onze tennisvereniging, staat hier iets tegenover. 

Wat moet u doen: 
Benader de sponsor in spé en vraag of hij/zij geïnteresseerd is om sponsor te worden. 
Zo ja, dan geeft u die naam (per e-mail) door aan de sponsorcommissie: [email protected]. De sponsorcommissie neemt dan contact op met die sponsor en als alles geregeld is en de betaling is binnen, kunt u uw vergoeding tegemoetzien.

Lever een nieuw lid aan

Jeugd leden kunnen € 15,- cash verdienen:

Na inschrijving van het nieuwe lid en betaling van het verschuldigde contributiegeld, neemt de ledenadministratie contact op om de € 15,- te overhandigen aan het jeugdlid (in overleg met de ouders/voogd natuurlijk). 
Senior leden kunnen een waardebon t.w.v. € 25,- verdienen:

Na inschrijving van het nieuwe lid en betaling van het verschuldigde contributiegeld, neemt de ledenadministratie contact op om de waardebon van € 25,- te overhandigen.

Voorwaarden:

  • Diegene die een nieuw lid werft, is lid van Tennisvereniging Groesbeek.
  • Het nieuwe lid vult een inschrijfformulier in met daarop de extra tekst: nieuw tennis lid aangebracht door lid (voor-, en achternaam van het bestaande lid). Je kunt zoveel nieuwe leden zoeken als je wilt!
  • De verdiensten worden uitgekeerd aan het bestaande lid (zodra het nieuwe lid is ingeschreven en het verschuldigde contributiegeld is betaald).
  • Het nieuwe lid schrijft zich in voor een lidmaatschap voor de periode van minimaal 12 maanden.