Baanhuur & introducé

Baanhuur

Ook als u geen lid bent van onze vereniging, is het mogelijk een tennisbaan te huren. Dit kan tijdens de openingstijden van de kantine. Indien de kantine gesloten is, kunt u een mail sturen naar [email protected]  of contact opnemen met Robert-Jan Hendriks (06-50513014) of Paul Kuperus (06-50614475).

Kosten:
Het huren van één baan kost € 15,- per uur.

Introducé

Een tennislid mag een introducé meenemen om samen te spelen (maximaal 3 x dezelfde persoon). Dit kan tijdens de openingstijden van de kantine of via het afhangbord.

Kosten:
Een introducé kost € 3,50 per uur.

Introductieregeling

Een introducé heeft rechten, maar ook plichten. Lees daarom onderstaande regels goed door. Je bent en blijft gastheer c.q. gastvrouw.

  • Een introducé dient altijd tezamen met een regulier tennislid van de baan gebruik te maken.
  • Een introducé kan maximaal 3 x per jaar van deze mogelijkheid gebruik maken.
  • Een introducé kan afgehangen worden op het digitale afhangbord. Indien er geen bardienst is graag als volgt handelen: Het tennislid hangt af met zijn/haar ledenpas en kiest dan voor introducé, (Bij het tennislid zal later via de ledenadministratie worden geïncasseerd.) Na het invullen de voor en achternaam van de introducé, kan er een baan afgehangen worden. Indien er wel bardienst aanwezig is kan er voor de introducé direct worden afgerekend aan de bar (met de pinpas), de barmedewerker zal dan met een introducépas voor u afhangen om te voorkomen dat er later nog eens geïncasseerd kan worden.

Gratis op de minibaan

  • Ieder tennislid (jeugd of senior) mag gratis een introducé meenemen naar de minibaan.
  • De speeltijd is 10 minuten. Indien er niemand staat te wachten, kan er doorgespeeld worden.
  • Alleen toegankelijk met het juiste schoeisel (geen hakken en noppen).
  • Leden van de tennisvereniging zijn verantwoordelijk voor de introducé.

Jeugdleden van overige tennisverenigingen uit Berg en Dal

Vanaf 2019 mogen jeugdleden met elkaar tennissen op elke vereniging in de gemeente Berg en Dal. Zonder extra kosten. De tennisverenigingen uit Berg en Dal hebben deze afspraak gemaakt om het voor de jeugd van verschillende verenigingen makkelijker te maken om met elkaar te tennissen.

De voorwaarden om hier gebruik van te maken zijn:

  • Je bent niet ouder dan 17 jaar
  • Je bent lid bij TV Pit, TV Groesbeek, SV Ooij Tennis, TV Leuth, De Oorsprong of TV Berg en Dal
  • Je neemt je KNLTB pasje mee naar de baan en hangt af via het afhangbord. Het jeugdlid van TV Groesbeek hangt af met zijn/haar ledenpas en kiest dan voor introducé. Na het invullen van het juiste e-mailadres, kan er een baan afgehangen worden. Vul bij naam in: jeugdlid + naam van de desbetreffende club.

Contact

Voor verdere informatie over de baanverhuur of het meenemen van een introducé kunt u contact opnemen met:
Onze kantinemedewerker: 024- 397 1498
Robert-Jan Hendriks 06-50513014
Paul Kuperus 06-50614475