Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van Tennisvereniging Groesbeek! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen
>

>
>
>
2/2 Inschrijfformulier

Wist je dat?

Tennisvereniging Groesbeek biedt diverse mogelijlheden om korting te ontvangen op het lidmaatschap.

Vrijwilligerskorting

Voor senioren is het mogelijk om € 20,- korting te krijgen op het lidmaatschap voor het daarop volgende jaar! U dient zich aan te melden voor een dagdeel (4 uur) vrijwilligers werk per jaar (tussen 1 januari en 31 december). U kunt zich per e-mail opgeven: [email protected]

Familiekorting:

Een 3e lid van een gezin (woonachtig op hetzelfde adres) krijgt € 17,50 korting op het jaarlidmaatschap. Een 4e lid van een gezin (woonachtig op hetzelfde adres) krijgt € 35,- korting op het jaarlidmaatschap. Wordt het lidmaatschap eerder beëindigd (mogelijk bij een jeugd Alles-in-1 pakket), dan wordt de korting naar rato berekend.

Opzeggen lidmaatschap:

Indien u heeft besloten om geen lid meer te zijn van onze vereniging, dan dient u het lidmaatschap schriftelijk of per e-mail op te zeggen bij de ledenadministratie. Na opzegging van het lidmaatschap ontvangt u een bevestiging. Reageer als dit niet het geval is.Bij tussentijdse opzegging wordt geen restitutie verleend.

Senior
Het lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 maart en opzegging kan uitsluitend schriftelijk of per mail vóór 31 december.

Jeugd
Opzeggen van het Alles-in-1 pakket kan 2 x per jaar. Dit moet schriftelijk of per mail naar de ledenadministratie voor 15 januari (dan stopt het lidmaatschap per 1 april) of voor 15 juni (dan stopt het lidmaatschap per 1 oktober).

Penningmeester & ledenadministratie

Stef van Rijn
Burg. Ottenhofstraat 19
6561 CL Groesbeek
Telefoon:  06-10678778
e-mail: [email protected]