Competitie voor de jeugd

15 november 2023


Rode, Oranje en Groene competitie

De Tenniskids competitie is een onderdeel van Tenniskids. Dit programma voor kinderen tot en met 12 jaar is helemaal afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. 

JUNIOREN competitie jeugd  

Tijdens deze competitie, voor jeugdspelers van 11 t/m 17 jaar oud, gaan de jeugdteams van jouw vereniging de strijd aan met teams van andere verenigingen. Net zoals bij de senioren wordt er in de Junioren competitie op een hele baan en met gewone tennisballen gespeeld. De Junioren competitie bestaat uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar. 

Alle jeugdleden met een Alles-in-1 PLUS pakket, spelen automatisch mee met de competitie. tenzij hiervoor is afgemeld.
Jeugdleden met een Alles-in-1 basis pakket, kunnen ook mee spelen. Zij kunnen zich opgeven. Hier zijn dan wel kosten aan verbonden (€ 12,50 p.p.).

De competitie wordt verzorgd door René van Engelen.

Wil je hier meer informatie over of wil je meespelen?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Nieuwscategorieën