De kampioenen en jubilarissen

26 maart 2023


Het was weer een gezellige week vol verrassende wedstrijden. Op zondag 26 maart zijn de finales gespeeld en de clubkampioenen hebben hun welverdiende kampioenshanddoek in ontvangst genomen. Natuurlijk zijn ze ook een heel jaar lang te bewonderen in de ere galerij! Helaas zijn de foto's vanwege een foutmelding nu niet te bewonderen in dit bericht, maar worden ze op Facebook gezet en persoonlijk per mail verstuurd. Excuses hiervoor.

Alle spelers hebben afgelopen week een gokje mogen wagen over het aantal bloembollen in de glazen pot: dit is (tot op de laatste bol) juist geraden door Martin Bouten! Zijn vrouw Elza gaf al aan dat Martin goed was in schatten en Martin dacht dat er 105 bollen in de pot zaten. En dit was precies het juiste aantal! Er is dus werk aan de winkel voor Martin en Elza, want de bollen willen nu wel graag de grond in.

In de middag zijn ook de jubilarissen van 2023 in het zonnetje gezet. Frans had voor iedereen een persoonlijke toespraak, een mooie bos bloemen en een Tennisvereniging Groesbeek kaasplank. Natuurlijk was er ook een hapje en een drankje en werd het een gezellige middag.

 

Nieuwscategorieën