Een competitie update

01 juni 2024


Op het moment van schrijven zijn er vandaag nog diverse competitie teams aan het spelen bij Tennisvereniging Groesbeek. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om nog een kijkje te nemen en een drankje te drinken.

Het herenteam o.l.v. captain Robin de Bruin heeft de bardames alvast bedankt met een mooie bos bloemen, voor alle goede zorgen tijdens de thuiswedstrijden.

Kampioenen in spé?

Op zondag 2 juni kan het damesteam o.l.v. teampcaptain Nikki van Elzelingen kampioen worden. Ze staan nu gedeelde 1e plaats, dus dat wordt spannend! Ze beginnen om 10 uur en spelen in Groesbeek, alle support is van harte welkom!

Op donderdagochtend 6 juni is het damesteam o.l.v. captain Oda Langeveldt aan de beurt. Ook dit team kan kampioen worden, mits ze met 4-0 winnen. Om 10 uur gaan ze van start en iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen aanmoedigen!

Wij wensen ALLE teams nog veel succes tijdens de laatste wedstrijden! En mocht iedereen nog niet genoeg hebben gehad van alle wedstrijden: schrijf je dan snel in voor het Zevenheuveltoernooi!

Nieuwscategorieën