Geef je op voor de voorjaarscompetitie!

13 november 2023


Het is weer mogelijk om je op te geven voor de voorjaarscompetitie 2024
Doe je mee? 

Inschrijven doe je via het sturen van een mail naar [email protected]
Vermeld hierin het volgende:

  • op welke dag je wil spelen (zie de bijlage voor het aanbod. Let op, er is een landelijk en regionaal aanbod).

  • welke soort competitie je wil spelen:

    • 17+, 35+ of 50+

    • DD, HD, of GD

    • enkel en/of dubbel

  • de namen van de teamleden (minimaal 4 namen).

  • de naam van de teamcaptain.

Inschrijven kan t/m 10 januari 2024.

De bijdrage aan de competitie is €100,- per team. Dit is inclusief de ballen tijdens de thuiswedstrijden en een 1e ronde koffie/ thee.

Heb je geen team maar wil je toch competitie spelen, geef je dan ook op. Mogelijk kunnen we dan een nieuw team vormen. Voor net beginnende tennissers is er een speciale 8/9 competitie. Hier speel je alleen tegen spelers die net als jij weinig tenniservaring hebben. 

Ik zie jullie inschrijvingen graag binnen komen 😊.
Silvia
 
Competitie spelen in 't kort:
Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

 

 

speeldata-knltb-voorjaarscompetitie-tennis-2024.pdf aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-regionaal_231113_212305.pdf

Nieuwscategorieën