Hulp nodig bij Koningsspelen

27 maart 2024


Op vrijdag 26 april is er een sportdag voor de basisscholen uit Groesbeek: de Koningsspelen. Dit wordt georganiseerd door de gemeente Groesbeek i.s.m. stagiaires van ROC Sport en bewegen en ALO). Er zijn diverse sportverenigingen benaderd met de vraag of ze sport clinics willen geven. De tennisvereniging heeft zich hiervoor opgegeven.

De dag ziet er als volgt uit:
De officiële start is om 9 uur op het terrein van De Treffers (het opbouwen kan al eerder plaatsvinden). Om 13 uur is de sportdag afgelopen. Bij de ‘tennis afdeling’ komen er 8 groepen met kinderen langs. Iedere vereniging krijgt een bepaald gedeelte van het veld. De tennisvereniging heeft een stuk op het kunstgras veld. De bedoeling is dat er mini tennislessen worden gegeven. De tennisvereniging beschikt over kleine tennis netten die overal kunnen worden neergezet. En natuurlijk rackets en tennisballen.

Voor deze vrijwilligers uren ontvang je een korting van €20,- op het volgende jaarlidmaatschap en wordt je uitgenodigd op de vrijwilligersavond!

Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken? Neem dan contact op met Peter Paul van Minnen per e-mail [email protected]  

Het is natuurlijk een mooie gelegenheid om de jeugd te laten kennismaken met de tennisvereniging. Want nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom! 

Nieuwscategorieën