Klaar voor de feestavond!

20 juni 2024


Na een flitsende droge start op maandagavond, was het voor de spelers op dinsdagavond even flink doorbijten tijdens een zeer regenachtige speeldag. Gelukkig liep het water snel en goed weg en kon er de hele avond 'gewoon' getennist worden. Je werd er alleen een beetje nat van.

Gelukkig was de spreuk 'na regen komt zonneschijn' op woensdagavond van toepassing!  Voor sommige toeschouwers werd het zelfs te heet in de zon op de bank. Zij zochten verkoeling onder een parasol (die gisteren dienst deed als paraplu).

Kortom, het is een toernooiweek waarin alles mogelijk is. Er is tennis, er is voetbal, er zijn lekkere hapjes en op vrijdagavond wordt het tijd voor een feestje met LIVE muziek.

Dagelijks zijn er 'dagwinnaars' die kans maken op een lekker hapje eten buiten de deur. Dankzij de sponsoren: Lee Ho Fook, Eigenweijs, De Oude Molen, De Wolfsberg, De Spil en De Locomotief. Op zondagmiddag is de deelnemers loterij met mooie prijzen van Marc Sport.

Speel je dit jaar niet mee? Geen probleem, je bent van harte welkom om een kijkje te nemen. En bij de 48e editie ben je van de partij! Kijk voor de wedstrijdindeling op knltb/toernooi.

We zien je graag bij Tennisvereniging Groesbeek.

Nieuwscategorieën