Ter herinnering

09 april 2024


De 'ideeën bal' voor vernieuwe activiteiten staat in de kantine! Je kunt hem niet missen: het is een knalgele tennisbal met ernaast een houder vol met formulieren. Heb je een idee voor een leuke activiteit? Vul het formulier in (het binnenste vel papier), stop dit in de gele bal en de activiteitencommissie neemt contact met je op.

Op zaterdag 13 april is het weer KLUSDAG bij de tennisvereniging. Je bent van harte welkom tussen 09.00 - 12.30 uur. Er is natuurlijk wat lekkers bij de koffie en na afloop is er een kopje soep met een broodje kroket. Er zijn verschillende klussen te doen: voor ieder wat wils! 
Help je mee? Dan ontvang je €20,- korting op je lidmaatschap voor volgend jaar. Aanmelden via: [email protected] o.v.v. je naam & lunch je mee?

Er zijn inmiddels voldoende vrijwilligers voor de Koningsspelen! Super leuk dat men zich hiervoor heeft aangemeld!

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de jeugd? Er is dringend behoefte aan een jeugdcommissie! Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld eenmalig een toernooitje te organiseren. Mitch, Karim, Pascale en Nikki bijten de spits af met een Mini & Maxi toernooi op zondag 9 juni. Meer info volgt later. Wil je zelf iets organiseren? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

 

Nieuwscategorieën