Laddercompetitie

Doe jij ook mee aan de laddercompetitie?
De Laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met anderen, maar ook een uitstekende manier om beter te gaan tennissen, nieuwe leden te leren kennen en maatjes te vinden. Het zorgt voor meer binding binnen de club! 

Wat is de laddercompetitie?
Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis. De lager geplaatste speler daagt een hogergeplaatste speler uit en als de uitdager wint (2 gewonnen sets), stijgt zijn positie op de ladder. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het seizoen wie de laddercompetitie wint. 

Welke competitie wordt gespeeld?

  • enkelspel dames
  • enkelspel dames & heren

Hoe werkt het?
In de KNLTB Club App kan je je inschrijven voor de laddercompetitie, spelers uitdagen, de uitslag invoeren en je positie op de ladder bekijken. Gebruik je de Club app nog niet, download deze dan. Zie voor een uitgebreide instructie website Handleiding ClubApp.

Na het downloaden van de KNLTB Club App, ga je naar de balk onder in de app, klik op spelen en vervolgens wedstrijden. Vervolgens zie je het blokje over de laddercompetitie. Je daagt één van deze clubgenoten uit en maakt een afspraak om te gaan spelen.

Wil je zeker zijn van een vaste baanreservering?
Stuur dan een mailtje naar technischecommissie@tvgroesbeek
Na afloop voer je de uitslag in de Club App in. Dit kan even duren voordat je het ziet.
Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving en de spelers zorgen zelf voor de ballen.